Vidste du, at…

Vidste du, at kun 60% af italienerne bruger internettet?
Vidste du, at kun 60% af italienerne bruger internettet?

Vidste du, at kun 60 procent af italienerne bruger internettet? Det fremgår af en rapport fra den nationale kommunikationsregulator i Italien, Agcom, der blev præsenteret for den italienske regering tidligere på måneden.

Dermed er Italien det EU-land med den anden-laveste internet-udbredelse i hele EU. Italien er også næstsidst, når det gælder udbredelsen af ultra-bredbåndsdækning, mens landet ligger på niveau med andre EU-lande, når det gælder udbredelsen af sociale medier og over EU-gennemsnittet, når det gælder brugen af ​​internettet til streaming af musik og spil.

Internet i Italien
Italien ligger næstsidst, når det gælder udbredelse af internet i EU

Undersøgelsen fra Agcom viser også, at der er en stor generationskløft i Italien, hvad angår brugen af internettet; således er det kun en tredjedel af de 65-74-årige italienere, der bruger internettet, mens det i aldersgruppen 14-34 år er hele 92 procent.

Ferie i Italien

Er du på udkig efter en feriebolig i Italien? Du kan vælge mellem mere end 1800 håndplukkede ferieboliger og hoteller i Italien her, samt finde fly til Italien og lejebil i Italien.

Skrevet af
Mere af Lars

Roms borgere risikerer at få rationeret vandet fra i dag

Borgerne i Rom risikerer at få deres vand rationeret fra i dag....
Læs mere