Vil du lade historiens labyrint forføre dig?

Matera, Basilicata
Et stykke uspoleret Italienshistorie venter dig i Matera

Så overvej, om du næste gang skal bo på det nænsomt restaurerede hotel Locanda di San Martino, som ligger i den forunderlige labyrintiske by Matera, hugget ind i klipperne. Hotellet er enestående inden for sin kategori.

Materas gamle bydel i Sassi, som praktisk taget har stået ubeboet hen i næsten 40 år i efterkrigstiden, vil blænde og forføre dig. Midt i denne labyrint af gader, gange og gyder ligger det forhenværende tilholdssted for franciskanermunke Locanda di San Martino elegant og klamrer sig til klippevæggene.

Læs vores tidligere artikel om i Sassi og Matera her på bloggen

Sin helt egen målestok

Alle værelser fortæller hver deres historie og har hver haft deres specifikke funktion som fx grovkøkken, snedkerværksted, alkymistens værksted, bageri eller bederum.

Værelse på hotel Locanda di San Martino i Matera
Værelserne på hotel Locanda di San Martino var engang beboet af franciskanermunke…

Hotellet fordeler sig på fire etager, men på grund af højdeforskelle og klippefremspring lader man sig nærmest hypnotisere af hotellet og byen, som lader til at have sin helt egen målestok for højde og længde … og tidsregning for den sags skyld. På Locanda di San Martino forsvinder du ind i oplevelsen.

Kunne du tænke dig at vide mere om hotel Locanda di San Martino?

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om hotel Locanda di San Martino, så kan du her se billeder, faciliteter, priser, anmeldelser og meget mere. Du kan også ringe til én af vores eksperter på 33151313 eller skrive en forespørgsel til os.

Om ugens feriebolig

Hver uge sætter vi fokus på en af In-Italias mange ferieboliger her på bloggen og lader en af vores kolleger, der har et indgående kendskab til den, argumentere for, hvorfor lige netop den feriebolig ville være et godt valg, hvis du skal på ferie i Italien.
Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere af Allan

Familievenligt og historiefortællende hotel i Sydtyrol

Hvorfor skal rejsen til og fra feriestedet i Italien være præget af...
Læs mere

Skriv et svar

Din email-adresse vil ikke blive vist. De obligatoriske felter er markerede med *