Vin, velvære og fordybelse tæt på Gardasøen

Agriturismo Le Preseglie set ovenfra
Agriturismo Le Preseglie byder på lejligheder i smukke omgivelser, hvor velvære, nydelse og tid til fordybelse er i højsædet

En af Italiens mest berømte turistdestinationer er uden tvivl Gardasøen og dette er ikke uden grund. Det varierede landskab fra nord til syd gør, at det er muligt at holde mange forskellige typer ferie ved søen. I nord og mod vest, hvor bjergene knejser højt, er det muligt at vandre og cykle, hvorimod den østlige og den sydlige del med sit flade terræn mere indbyder til slentreture langs søen. Nogle få kilometer fra Sirmione i den sydlige del findes et helt andet smukt og næsten ukendt område blandt turister – Colline Moreniche.

Skønt vinområde

Området er et skønt vinområde og kan med rette kaldes for Gardasøens mini-Toscana. De mest oplagte udflugtsmål i området er de mange små middelalderlandsbyer, hvor man finder mange gode restauranter, der lokker med velsmagende måltider og god vin. To af de byer, jeg varmt kan anbefale, er Valeggio sul Mincio, som er en af de mest romantiske og maleriske byer i området, og San Martino della Battaglia, som er kendetegnet ved et højt tårn til minde om et legendarisk slag d. 24. juni 1859, som var et blodbad uden lige.

Agriturismo Le Preseglie omgivet af vinmarker
Kig mod bjergene og Gardasøen

Vingård med wellness og yoga

Uden for sidstnævnte by finder du midt blandt de smukke vinmarker Le Preseglie. Stedet her er ikke bare ferieboligudlejning, men også en aktiv vingård med navnet Agriturismo Le Preseglie på 18 ha med wellnesscenter og yogaskole. Gården er opført i 1800-tallet og blev for et par år siden købt af de nuværende ejere – familien Bordignon – som har lagt deres liv og sjæl i en renovering, hvor der er lagt vægt på at bevare både det indre og det ydre.

Agriturismo Le Preseglies swimmingpool
Melder lysten sig til en dukkert, har Agriturismo Le Preseglie en smukt anlagt swimmingpool på stedet

Lejligheder i landstil

I det øjeblik, man kører ind på grusvejen op til parkeringspladsen, glædes man over de smukke omgivelser, som udgøres af både udsigten og selve stedet. Her befinder du dig blandt velholdte græsplæner, små stier og mange oliventræer, agaver og blomster. Her bor du i lejligheder indrettet i landstil enten i hovedbygningen, annexet eller et lille selvstændigt hus. Melder lysten sig til en dukkert, har de en smukt anlagt swimmingpool på stedet, og er du mere til andre eksotiske former for behandlinger, findes dette også (mod betaling) massage, tyrkisk bad og aromaterapi.

Smuk natur tæt på Gardasøen

Når sulten melder sig, og det er tid til at komme ud at handle, findes der indkøbsmuligheder i San Martino della Battaglia, som kun ligger ca. 1 kilometer væk. Ønsker du ikke at lave mad, findes der også her et par restauranter, og ellers befinder de mange muligheder ved selve Gardasøen sig jo ikke langt væk. Stedet er det helt rigtige valg til dem, som ønsker ferie i omgivelser, hvor velvære og nydelse er i højsædet sammen med smuk natur dog uden, at du kommer for langt væk fra Gardasøen.

Agriturismo Le Preseglies indre gårdmiljø
Agriturismo Le Preseglies indre gårdmiljø indgyder ro…

Vil du vide mere om Agriturismo Le Preseglie?

Hvis du vil læse om Agriturismo Le Preseglies faciliteter, lejligheder, anmeldelser, priser og udflugtsmuligheder og se flere billeder fra vingården, kan du besøge vores side om Agriturismo Le Preseglie her. Hvis du har spørgsmål om vingården, er du meget velkommen til at ringe til os på 33151313 eller skrive til os ved at trykke her.

Hvis du søger generel information om agriturismo i Italien, vingårdsferie i Italien eller ferie på landet i Italien med fly, bør du besøge denne side.

Om ugens feriebolig

Hver uge sætter vi fokus på en af Escapeaways mange ferieboliger her på bloggen og lader en af vores kolleger, der har et indgående kendskab til den, argumentere for, hvorfor lige netop den feriebolig ville være et godt valg, hvis du skal på ferie i Italien.
Tags fra artiklen
,
Mere fra Louise Laurenius

De bedste mandler kommer fra Sicilien

Køber du en pose mandler i et dansk supermarked, er det sandsynligvis...
Læs mere