Vind billetter til den italienske filmfestival i Grand Teatret

In-Italia udlodder i samarbejde med den italienske filmfestival i Grand Teatret 6×2 billetter til filmfestivalen. Hovedpræmien er 2 billetter til premieren søndag d. 29/4 og 4×2 billetter til de andre spændende italienske film, som du kan læse mere om nedenfor.

Sådan deltager du

For at deltage i konkurrencen, skal du gå ind på enten vores facebookside eller instagram, og fortælle os i kommentarfeltet, hvilken film du vil ind og se, og tagge hvem du vil se den med. Så er du automatisk med i konkurrencen om 2 billetter.

De heldige vindere bliver fundet fredag den 27/4.

Datoer og film

La Dolce vita. Trevi-fontænen. Fellini, Pasolini og Visconti. Garrone, Sorrentino og Moretti. Italiensk film – den højt besungne fortidige og den vildt smægtende nutidige – ligger sødt og rart på tungen. Giganternes tid er muligvis forbi, men vore dages italienske instruktører holder fanen højt. Dette års udgave af italienske filmdage åbner med Paolo Genoveses ’The Place’, som er opfølgeren til instruktørens biografhit ’Perfect Strangers’. Festivalen består af i alt 8 titler fordelt over fire dage med fint besøg af italienske filmfolk, så kridt støvlerne.

Skrevet af
Mere af Mikkel

Litteratur med sardiske rødder: Maria Giacobbe

Har du brug for noget inspiration til din ferie på Sardinien –...
Læs mere